Markttheater

Het Markttheater zoekt jou! Voor speelseizoen 2021 (juli t/m september) zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen versterken. Help jij ons Het Markttheater mogelijk te maken? Ben je enthousiast, gedreven, een harde werker en klaar voor een tour over de markten? Bekijk hieronder alvast alle vrijwilligersfuncties die dit jaar beschikbaar zijn. Word onderdeel van levendig theater op de markt! 

Klik hier om je aan te melden als vrijwilliger!

COVID-19
Om een bezoek aan Het Markttheater veilig te houden, houden wij ons natuurlijk aan de maatregelen rondom het coronavirus. De richtlijnen die gelden vlak voor aanvang van Het Markttheater, zullen de richtlijnen zijn waar wij ons aan houden.


Ben jij onze held? 
We zoeken vooral publieksbegeleider en bouwers. Voor tijdens de uitvoering zoeken we publieksbegeleiders die het aanspreekpunt zijn voor publiek. We zoeken bouwers op ons plug&play theater op te tuigen. We spelen tijdens de markt of ’s avonds na sluitingstijd op het marktplein.

Het Markttheater zoekt:

  • Enthousiasme, betrokkenheid en inzet;
  • Beschikbaarheid van minimaal vier diensten.

Als vrijwilliger krijg je: 

  • Een T-shirt van Het Markttheater;
  • Uitnodiging voor generale repetities
  • Een gezellige brunch op de markt met je mede-vrijwilligers
  • Een hoop gezelligheid, kijkje achter de schermen en oneindig veel dankbaarheid
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_2921-1024x768.jpeg
Word jij een onmisbaar onderdeel van ons team?

Vrijwilligersfuncties Het Markttheater 2021

Publieksbegeleider (periode: juli t/m september)
Als publiekbegeleider ben je host bij een voorstelling of tour en eerste aanspreekpunt van bezoekers. Je controleert de resrveringen en zorgt voor een goede publieksstroom. Ook help je ons gezelschap vooraf of tijdens de voorstelling. Publiekbegeleiders zijn vriendelijk, gastvrij, enthousiast en zelfstandig. Herken je jezelf hierin? Dan ben jij waarschijnlijk onze publieksbegeleider!

Medewerker op- en afbouw
(periode: juli t/m september) De op- en afbouw van Het Markttheater is een snelle klus. We zijn een plug&play gezelschap dat in het tempo van de markt op en afbouwt. Maar daar hebben wel een gedreven team van bouwers voor nodig. Timmeren, sjouwen, tentconstructie in elkaar monteren, techniek opbouwen. Dus: steek je graag je handen uit de mouwen? Houd je ervan om je spierballen te laten rollen, heb je twee rechterhanden en weet je van aanpakken? Sluit je aan bij onze op- en afbouwploeg!

Planning

Het Markttheater is in 2021 tussen juli en september actief op de Amsterdamse markten. De eerste dagen waarvoor we vrijwilligers zoeken zijn 26 juni en 4 juli. De rest van de speelplanning van Het Markttheater voor 2021 is binnenkort bekend. Aan de hand van de speeldata wordt met de vrijwilligers coördinator een schema samengesteld.  Je kan zelf aangeven welke speeldagen je beschikbaar bent.

Hoort zegt het voort!

Ken je vrienden, kennissen, collega’s, buurvrouwen, buurmannen, broers of zussen die het leuk vinden om als vrijwilliger bij Het Markttheater aan de slag te gaan? Wijs hen dan op deze pagina! Vrijwilliger zijn bij Het Markttheater is hartstikke leuk, maar sámen vrijwilliger zijn is natuurlijk nog veel leuker.

Vragen? Neem contact op met Gwen Peroti via gwen@markttheater.nl.