Skip to main content

Het Marktterras

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Midden op het plein staat een terras. Niet zomaar een terras. Een terras van de markt, waar iedereen kan aanschuiven en waar Het Markttheater wekelijks kantoor houdt. Niet in een achteraf steegje of glazen kantoor, maar midden op de markt. Het maak niet uit wat je hebt gekocht. Een visje van de markt, of een roti bij een ondernemers in de plint. Bewoners, daklozen, hangmannen, kids uit de hood, families met kinderen, toeristen. Iedereen is welkom.

Je vind ons tijdens de Marktterras dagen op het Dapperplein waar we kantoor houden. Kom vooral langs om kennis te maken. Op sommige dagen organiseren we in samenwerking met welzijnsorganisatie activiteiten voor de buurt. Dat wordt nog spontaan georganiseerd dus daar informeren binnenkort over.

Wil je helpen met opzetten van het Marktterras en meedenken over de invulling? Stuur dan een mail naar community maker mystha@markttheater.nl

 

Tijden | 10.00 tot 16.00. Soms sluit het Marktterras eerder. 
Wat bij slecht weer?
Dan is er een kans dat het Marktterras geopend wordt, maar het kan ook zijn dat we besluiten om binnen te zitten in het Dapperhuis.

WOORDEN OVER

“Het Markttheater is geen zaak voor later. Het behoort tot een behoefte. Op de plaats waar wij allen onze eerste levensbehoefte doen, de markt, is Het Markttheater een belangrijke schakel voor verbinding.”

Roel Sardjoe, ondernemer de Dappermarkt

Gespeeld

Geen evenementen gevonden!