Skip to main content

RIJSJES

We brengen een heerlijk ijsje naar de markt. Samen met food-designer ontwikkelen we: het Rijsje. Een vegan, suikervrij ijsje, gemaakt op basis van rijst, vruchten en diverse smaakcombinaties. We trekken vanaf heden niet alleen rond met de bakwagen en voorstellingen, maar ook met onze ijscokar.

Het Markttheater bouwt op diverse subsidies, maar ook wij worden geacht te ondernemen als theatermakers. Naast het gebruikt van belastingcentjes, moeten ook iets verhandelen. Omdat de voorstelling gratis toegankelijk zijn, ontstond het idee om een eigen product op de markt te brengen. De opbrengsten van de Rijsje vloeien terug naar nieuwe voorstellingen op de markt.

De Rijsje
  • Sticky Mango
  • Cacaonut
  • Espresso Martini
  • Persian Delight
Support

Kom langs op de Sunday Market of Dappermarkt voor een heerlijk Rijsje. Op deze pagina zal aangegeven worden welke dagen de Rijsjes te vinden zijn op de markt. Met een aankoop doe je je lichaam en geest een groot plezier, en ondersteun je de ontwikkeling van Het Markttheater. De winst vloeit terug naar cultuur op de markt. De inkomsten herinvesteren wij in het maken van theatervoorstellingen voor op de markt!