Steun Het Markttheater <3

Door MarktMaatje te worden ondersteunt u heel direct voor €5, €10, €15 per maand of een door u gekozen hoger maandelijkse bedrag, een groep ondernemende theatermakers en u wordt onderdeel van de almaar groeiende Markttheater community.

Het kan zijn dat u (nog) geen MarktMaatje wilt worden, maar ons wel graag wilt steunen, dan doet u ons ook een groot genoegen met een eenmalige donatie.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Dankzij uw investering kunnen wij de komende jaren werken aan onze artistieke groei, en een duurzame en meer zelfvoorzienende toekomst. Wij investeren uw bijdrage in de artistieke ontwikkelingen van nieuwe voorstellingen. Zo kunnen wij vooronderzoek bekostigen, kostuums laten maken of nieuwe muziek schrijven. Aller belangrijkst is dat onze MarktMaatjes ervoor zorgen dat we onze voorstellingen gratis kunnen aanbieden aan een breed publiek.

WAT ONTVANGT U ALS MAATJE?

  • Uw naam krijgt, als u het wenst, een mooi plekje op onze website en in het jaarlijkse programmaboekje.
  • U wordt per mail als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen en edities.
  • U wordt uitgenodigd voor de Handelsdag. Eén dag per jaar nodigen we onze Maatjes uit om in gesprek te gaan met ons en de theatermakers. Je leert de makers en de organisatie beter kennen, wij doen onze toekomstplannen uit de doeken en je krijgt meer te horen over de geschiedenis van het markttheater.
  • Een jaarlijkse rondleiding over de markt waarmee je de marktlui en hun producten beter leert kennen.