Steun Het Markttheater

Wil jij ons ondersteunen in het maken van voorstellingen? Dankzij jouw bijdrage kunnen we het toneel vullen met echte acteurs, onze marketeer op pad sturen met koffers vol posters, kan de componist in adelijke omstandigheden muziek schrijven, maar aller belangrijkst kunnen wij onze voorstellingen gratis aanbieden aan een breed publiek op de markt. Draag je steentje bij, word vriend en doneer een vast bedrag per jaar. Het opgegeven bedrag (€5, €10, €15 per maand of een door u gekozen hoger maandelijkse bedrag) wordt eenmalig na een aankondiging van jouw rekening afgeschreven. Er staat natuurlijk ook wat tegenover! Stichting De Gloed (Het Markttheater) is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogende Instelling en Culturele Instelling. Dat betekent dat extra belastingvoordeel mogelijk is voor donaties aan Stichting De Gloed. Voor meer informatie

Het kan zijn dat u (nog) geen Maatje wilt worden, maar ons wel graag wilt steunen, dan doet u ons ook een groot genoegen met een eenmalige donatie.

WAT ONTVANGT U ALS MAATJE?

  • Uw naam krijgt, als u het wenst, een mooi plekje op onze website en in het jaarlijkse programmaboekje.
  • U wordt per mail als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen en edities.
  • U wordt uitgenodigd voor de Handelsdag. Eén dag per jaar nodigen we onze Maatjes uit om in gesprek te gaan met ons en de theatermakers. Je leert de makers en de organisatie beter kennen, we doen onze toekomstplannen uit de doeken, en verrassen makers van Het Markttheater met nieuw materiaal.
  • Een jaarlijkse rondleiding over de markt door onderzoek Freek Janssens waarmee je de marktlui en hun producten beter leert kennen.