Skip to main content

STEUN ONS

STEUN HET MARKTTHEATER

Als Vriend ondersteun je Het Markttheater in het maken van voorstellingen. Dankzij jouw bijdrage kunnen we het toneel vullen met echte acteurs, onze marketeer op pad sturen met koffers vol posters, kan de componist in goede omstandigheden muziek schrijven en bovenal dan kunnen wij onze voorstellingen gratis aanbieden aan een breed publiek op de markt.

Draag je steentje bij, word vriend en doneer een vast bedrag per jaar. Het opgegeven bedrag (€ 2,50, € 5, € 10, € 15 per maand of een bedrag van je eigen keuze) wordt na een aankondiging van jouw rekening afgeschreven. Er staat natuurlijk ook wat tegenover! Stichting De Gloed (Het Markttheater) is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogende Instelling en Culturele Instelling. Dat betekent dat extra belastingvoordeel mogelijk is voor donaties aan ons. Voor meer informatie, kijk  hier .

Nog geen Vriend worden, maar wil je ons wel graag steunen? Dan doe je ons ook een groot genoegen met een eenmalige donatie.

WAT ONTVANGT JE ALS VRIEND?
  • Je naam krijgt, als je dat wil, een mooi plekje op onze website en in het jaarlijkse programmaboekje.
  • Je wordt per mail als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen en edities.
  • Je wordt uitgenodigd voor het jaarlijkse leden Diner. Eén dag per jaar nodigen we onze Vrienden uit om samen te dineren, bereid door food-designer Jasmijn Schrofer en theatrale intermezzo van onze acteurs en makers. Je leert de makers en de organisatie beter kennen, we doen onze toekomstplannen uit de doeken, en geven een exclusieve preview van nieuw materiaal.
  • Een bijzonder theatraal gezondheidspakketje gemaakt door Food-designer Jasmijn Schrofer.
Schenken
Bedrijven
Fondsen
Partners
ANBI